HR
Praćenje pošiljaka
Industrije

Uz temeljito znanje cjelovite logistike i svih industrijskih sektora želimo pomoći u postizanju vodećih rješenja u industriji.

Specijalizirani smo u logističkim uslugama za automobilsku industriju, uključujući usluge od dobavljača do distribucijskog centra ili krajnje destinacije, usluge dostavljanje  dijelova i pribora maloprodajnim trgovinama, te organiziranje logistike za gotova vozila. Nudimo različite logističke usluge za farmaceutsku i zdravstvenu industriju. Kontinuirano investiramo u resurse i infrastrukturu kako bismo udovoljili zahtjevima klijenata farmaceutske i zdravstvene industrije. Industrija tekstila, odjeće i obuće obuhvaća različite proizvode koji zahtijevaju različite logističke usluge u globalnom opskrbnom lancu. 

Intereuropa posjeduje iskustvo u upravljanju specijaliziranim lancima opskrbe za kemijsku industriju. Imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji pomorskog , cestovnog i zračnog transporta za opasne robe. Pružamo profesionalno rukovanje robe u lancu prehrambene industrije. Preko naših skladišta sa temperaturnim režimom i lučkih skladišta organiziramo just-in-time dostave između dobavljača, distribucijskih centara i trgovina.

Intereuropa se specijalizirala za industriju bijele tehnike. Imamo višegodišnje iskustvo u skladištenju i distribuciji bijele tehnike u jugoistočnoj Europi. Specijalizirani smo u organiziranju opskrbnog lanca za tešku industriju uključujući primarnu industriju, metale i industrijske proizvode. Ta tri segmenta zahtijevaju određeno znanje i iskustvo koje je ponuđeno našim kupcima putem logističkih rješenja „po mjeri“.

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Odaberi primatelja*: