HR
Praćenje pošiljaka
KEMIJSKA INDUSTRIJA
Intereuropa posjeduje iskustvo u upravljanju specijaliziranim lancima opskrbe za kemijsku industriju. 

Intereuropa posjeduje iskustvo u upravljanju specijaliziranim lancima opskrbe za kemijsku industriju. Imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji pomorskog , cestovnog i zračnog transporta za opasne robe. Usklađujemo logističke procese preko naših specijaliziranih skladišta prilagođenih za smještaj opasnih roba. Osim navedenog za naša skladišta posjedujemo SQAS i SEVESO certifikate.

Također posjedujemo iskustvo u rukovanju uljima, kemikalijama i umjetnim gnojivima preko luka u Jadranskom moru. Naš specijalizirani tim posjeduje sve tražene certifikate, a zaposleni se redovito educiraju za rukovanje opasnim robama.

ORGANIZIRANJE LANCA OPSKRBE

Intereuropa organizira lanac opskrbe od vrata do vrata za uljnu i kemijsku industriju, te industriju umjetnim gnojivima. Za te industrije sigurnost i učinkovitost najveća su briga u logistici. Zbog toga Intereuropa nudi logistička rješenja specifična za određene industrije sa vlastitim iskusnim i obučenim kadrom.

U mogućnosti smo organizirati:

  • Cestovni FTL i LTL transport za različite vrste opasnih roba  
  • Pomorski transport tankerima za tekuće kemikalije, FCL i LCL transport u uvozu i izvozu
  • Zračni transport za opasnu robu s osposobljenim djelatnicima koji posjeduju IATA DGR certifikat
  • Željeznički transport preko naše specijalizirane tvrtke za organizaciju željezničkog transporta

Za logistička rješenja kombiniramo različite specijalizirane usluge što nam omogućavaju namjenski skladišni kapaciteti u našim skladištima. Na taj smo način našim kupcima u mogućnosti osigurati kompletnu uslugu..

SKLADIŠTENJE OPASNIH KEMIKALIJA

Intereuropa djeluje preko različitih skladišta za skladištenje i rukovanje kemikalijama i ostalim opasnim robama. Posjedujemo specijalizirana skladišta u Sloveniji i ostalim zemljama jugoistočne Europe. Kompletan lanac opskrbe organiziran je od preuzimanja robe od strane dobavljača sa prilagođenim skladištenjem i komisioniranjem te sigurnom dostavom opasnih roba do primatelja.

U mogućnosti smo ponuditi skladištenje opasnih roba na tri lokacije u Sloveniji: Maribor, Celje i Jesenice. Također imamo skladišne kapacitete za opasnu robu u Zagrebu (Hrvatska) i Beogradu (Srbija). Kompletni kapaciteti prelaze preko 12.000 paletnih mjesta. Naša su skladišta opremljena alarmnim sistemima za detekciju požara i djelomično sa automatskim gašenjem požara (CO2).

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Odaberi primatelja*: