HR
Praćenje pošiljaka
TEŠKA INDUSTRIJA
Dobro organizirane relacije s pomorskim vozarima te kamionskim i željezničkim prijevoznicima, kao i pouzdane kompanije, predstavljaju platformu za učinkovita logistička rješenja po mjeri kupca.

Specijalizirani smo u organiziranju opskrbnog lanca za tešku industriju uključujući primarnu industriju, metale i industrijske proizvode. Ta tri segmenta zahtijevaju određeno znanje i iskustvo koje je ponuđeno našim kupcima putem logističkih rješenja „po mjeri“. 

Intereuropa ima iskustvo u organizaciji opskrbnog lanca za sirovine od čelika i aluminijskoj industriji, za poluproizvode kao industrija vapnom te transport specijalne opreme i strojeva preko pomorskih luka te cestovnim i željezničkim transportom.

PRIMARNA INDUSTRIJA I METALI

Intereuropa organizira transport za primarnu industriju i poluproizvode iz čelične i aluminijske industrije metodom upravljanja projektima. Specijalizirano osoblje određuje najučinkovitiji način za organizaciju pouzdanog opskrbnog lanca po E2E principu. Dobro organizirane relacije s pomorskim vozarima te kamionskim i željezničkim prijevoznicima, kao i pouzdane kompanije, predstavljaju platformu za učinkovita logistička rješenja po mjeri kupca. 

Intereuropa nudi domaćim i stranim kupcima niže navedene usluge, koje u potpunosti prate  komercijalno i operativno specijalizirani djelatnici:

  • Logističko upravljanje sa E2E logističkim rješenjima
  • Vangabaritne pošiljke
  • Nadzor utovara i istovara preko kontrolnih točki
  • Izlazno komisioniranje i pakiranje  
  • Uvozno i izvozno carinjenje

INDUSTRIJSKI PROJEKTI

Intereuropa je specijalizirana u potpori industrijskog okoliša gdje krajnjim kupcima nudi logistička rješenja „po mjeri“. Razne logističke izazove rješavamo sa specijaliziranim osobljem preko usluga sa dodanom vrijednosti , kombinirajući transportne načine organizirajući  manipulaciju robom u našim terminalima, lukama i na krajnjim destinacijama.

Industrijskim projektima upravlja se preko pripremljenih projekata i krajnjih realizacija. Zajedno sa našim kupcima definiramo tehničke zahtjeve, standarde sigurnosti i logističke procese. Preko naše globalne mreže partnera garantiramo brz i siguran transport u cijelom svijetu.

Kroz godine djelovanja Intereuropa je stekla značajno iskustvo u rukovanju industrijskim projektima za i iz Europe. Time je Intereuropa ostvarila blisku vezu sa lokalnim i globalnim ugovornim partnerima služeći industrijskom okruženju. Trenutno Intereuropa nudi najviše standarde prilagođene logističkim rješenjima.

 

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Odaberi primatelja*: