HR
Praćenje pošiljaka
Aktualno
Aktualne vijesti iz Intereurope.
12.07.2022.

OBAVIJEST POSLOVNIM KORISNICIMA

Poštovani,

isporuka pošiljka u centru grada Dubrovnika (u starom gradu, unutar gradskih zidina) nije moguća do daljnjeg, radi štrajka koncesionara grada Dubrovnika koji ima koncesiju za isporuku pošiljka posebnim dostavnim vozilima – karićima .

Obzirom na ove okolnosti, molimo da buduće dostave za centar grada Dubrovnika s Vašim primateljima dogovarate isporuke van gradskih zidina, gdje dostavljači Intereurope mogu izvršiti dostavu.


Vaša Intereuropa

08.06.2022.

OBAVIJEST POSLOVNIM KORISNICIMA

Poštovani,

ovim putem želimo Vas informirati da od 01.06.2022. do 01.09.2022. zbog povećanja broja pošiljka u sistemu ''Express Intereuropa'' radi turističke sezone, za područje županija: Istarska, Primorsko-goranska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska, moguća su kašnjenja u dostavi ekspresnih pošiljaka. Ulažemo dodatne napore kako bi kvalitetu dostave zadržali na dosadašnjoj razini .

Molimo Vas da obavijestite korisnike naših usluga.

Unaprijed hvala na razumijevanju.

Vaša Intereuropa

24.03.2020.

DODATNA OBAVIJEST ZA KORISNIKE USLUGA INTEREUROPE EXPRESS

Zbog izbjegavanja kontakta s dokumentima ne preporučujemo vraćanje otpremnica ili drugih dokumenata.

19. 03. 2020

OBAVIJEST ZA KORISNIKE USLUGA INTEREUROPE EXPRESS

Poštovani korisnici usluga Intereurope Express,                                          

obavještavamo vas da se usluge Intereurope Expresse i dalje nesmetano odvijaju kao dosad, uz nastojanje održavanja iste kvalitete usluge.

Sigurnost naših kupaca, njihovih primatelja te naših zaposlenika i dobavljača nam je na prvom mjestu, stoga smo poduzeli sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske:

Promjene u logističkom procesu:

  • Svi zaposlenici na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva.
  • Dostavljači se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.
  • Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i dosad, samo bez mogućnosti ulaska dostavljača u sam prostor primatelja kako bismo zaštitili dostavljače, pošiljatelje i primatelje.
  • Kako bi se izbjeglo rukovanje gotovinom u svrhu zaštite dostavljača i primatelja, predlaže se da se prilikom narudžbe usluge ne odabire opcija plaćanja usluge prijevoza i otkupnine pouzećem.

Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi sam logistički proces, kao i dosad, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo vas i nadalje obavještavati o svim promjenama u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.

S poštovanjem,

INTEREUROPA d.o.o.