HR
Praćenje pošiljaka
Aktualno
Aktualne vijesti iz Intereurope.
26.03.2020.

NASELJA U KARANTENI

Poštovani korisnici,

odlukom Nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske zbog nekontroliranog širenju zaraze COVID-19 za naselja u karanteni uslugu paketne distribucije nismo u mogućnosti vršiti do ukidanje karantene.

S poštovanjem,

INTEREUROPA d.o.o.

 

24.03.2020.

DODATNA OBAVIJEST ZA KORISNIKE USLUGA INTEREUROPE EXPRESS

Zbog izbjegavanja kontakta s dokumentima ne preporučujemo vraćanje otpremnica ili drugih dokumenata.

 

19. 03. 2020

OBAVIJEST ZA KORISNIKE USLUGA INTEREUROPE EXPRESS

Poštovani korisnici usluga Intereurope Express,                                          

obavještavamo vas da se usluge Intereurope Expresse i dalje nesmetano odvijaju kao dosad, uz nastojanje održavanja iste kvalitete usluge.

Sigurnost naših kupaca, njihovih primatelja te naših zaposlenika i dobavljača nam je na prvom mjestu, stoga smo poduzeli sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske:

Promjene u logističkom procesu:

  • Svi zaposlenici na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva.
  • Dostavljači se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.
  • Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i dosad, samo bez mogućnosti ulaska dostavljača u sam prostor primatelja kako bismo zaštitili dostavljače, pošiljatelje i primatelje.
  • Kako bi se izbjeglo rukovanje gotovinom u svrhu zaštite dostavljača i primatelja, predlaže se da se prilikom narudžbe usluge ne odabire opcija plaćanja usluge prijevoza i otkupnine pouzećem.

Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi sam logistički proces, kao i dosad, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo vas i nadalje obavještavati o svim promjena u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.

S poštovanjem,

INTEREUROPA d.o.o.