HR
Praćenje pošiljaka
Kvaliteta poslovanja

Cjelovita kvaliteta poslovanja je temeljno pravilo poslovanja koncerna INTEREUROPA, cjelokupne mreže njegovih organizacijskih jedinica i svakog pojedinca....

Cjelovita kvaliteta poslovanja je naš prioritet koji osigurava našim kupcima brzu, sigurnu, ekonomičnu, pouzdanu i za okolinu prihvatljivu logistiku. S kupcima uspostavljamo uzajamni odnos poštovanja dogovorenih mjerila kvalitete.

Preuzimamo europske kriterije kvalitete koji nam omogućavaju konkurentnost, širenje poslovanja i očuvanje tržišnog udjela.
Cjelovita kvaliteta poslovanja je odraz kulture odnosa i zadovoljstva zaposlenih, te je namijenjena zadovoljstvu naših kupaca, vlasnika i društvene okoline.

Vodeće i rukovodeće osoblje, te svi ostali zaposleni preuzimamo odgovornost za cjelovitu kvalitetu poslovanja, te ustrajno i stvaralački nastojimo što više doprinijeti potpunosti naših usluga.
Ništa ne prepuštamo slučaju, kvalitetu i utjecaje na okolinu stalno pratimo i poboljšavamo u svim procesima obavljanja usluga unutar i izvan koncerna.

Rezultat naših nastojanja za postizanje cjelovite kvalitete poslovanja je dugoročni poslovni uspjeh našeg koncerna.

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Odaberi primatelja*: