HR
Praćenje pošiljaka
Zbirni promet
Prihvatljivim cijenama, kvalitetom usluge, dnevnom dinamikom i tranzitnim vremenom od 3 do 5 dana zadovoljiti ćemo sve Vaše potrebe za prijevozom zbirnih i većih komadnih pošiljaka.
Izbjegnite stvaranje zaliha i dugotrajno skladištenje robe! Naručujte prema stvarnim potrebama a mi ćemo Vam pomoći da Vaše pošiljke pravovremeno stignu do odredišta.
  • Sa svojim inozemnim partnerima omogućujemo Vam preuzimanje i brzi prijevoz zbirnih pošiljaka iz svih europskih zemalja do terminala Intereurope Zagreb i izvoz u sve europske zemlje.
  • Carinsko skladište za zbirni promet nalazi se u sklopu skladišnog kompleksa Intereurope u Samoboru, Nikole Šubića Zrinskog 14 – 16. Carinski referat u sklopu carinske ispostave Podsused omogućuje promptno carinjenje pošiljaka u uvozu i izvozu na terminalu Samobor.
  • Sa iste lokacije organizirana je dostava i preuzimanje pošiljaka na cijelom teritoriju Republike Hrvatske u roku 24 sata nakon izvršenog carinjenja.
  • U skladištu Vam možemo organizirati komisioniranje, deklariranje i otpremu robe u reexportu zbirnim kamionima za susjedne zemlje Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo.
  • Nudimo Vam izradu kalkulacije i izbor najpovoljnijeg prijevoznog puta.
  • Brzina, sigurnost, pouzdanost i ekonomičnost s ciljem postizanja zadovoljstva naših kupaca, glavne su značajke naše dugoročne poslovne politike.

BRZA ISPORUKA

SMANJENE CIJENE

POTPUNA KONTROLA

MINIMALNI RIZIK

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Odaberi primatelja*: